Hvis du har en have eller administrerer et større udeområde, er du garanteret klar over, at det tager tid, når det skal vedligeholdes. Det kan resultere i, at man ikke altid får det gjort, hvilket er en skam. Herunder får du en række tips til, hvordan du sikrer, at udeområdet altid står skarpt.

Det er vigtigt, at udeområderne er velplejede, hvis man eksempelvis driver en restaurant, hvor der er udeservering, administrerer en ejendom, hvor der kommer gæster, eller hvis man bare ønsker, at ens have altid er pæn og velholdt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du sikrer, at dine udeområder altid fremstår pæne og præsentable, uden du nødvendigvis selv skal give dig i kast med at pleje dem, så får du herunder en række gode tips.

Uddelegér arbejdet til en samarbejdspartner

Føler du ikke, at du har tid eller kræfter til at ordne udearealerne på egen hånd, er det en oplagt mulighed at finde en samarbejdspartner, som kan gøre det for dig. Du kan eksempelvis hyre en virksomhed som Erhvervsservice Sjælland, der beskæftiger sig med ejendomsservice.

Ovenstående mulighed egner sig ikke udelukkende til virksomheder og boligselskaber. Hvis du er privatperson, kan du i stedet hyre en havemand, som kommer fast og gør din have i orden. Dem findes der mange af, og det handler blot om at vælge en, som du synes er dygtig, og som udfører arbejdet til tiden.

Få en robotplæneklipper

Hvis du ikke er typen, der bare elsker at starte plæneklipperen op for at slå græsset flere gange om måneden, er en robotplæneklipper din redning. De er efterhånden så avancerede, at du ikke engang behøver at tjekke, at den gør arbejdet ordentligt.

De kører på el, og når de er færdige, kører de selv ind i ladestationen, som i mange tilfælde oplades med solceller. Det bliver altså hverken smartere eller nemmere at få trimmet din græsplæne. Samtidig er der mange robotplæneklippere på markedet, hvorfor prisen i langt de fleste tilfælde er til at betale som privatperson.

Sæt arbejdet i system

Hvis du føler, at du bruger for lang tid på at ordne haven, kan det i mange tilfælde være et tegn på, at du bruger for lang tid på de opgaver, som i bund og grund er ligegyldige. Når du sætter tingene i system, er du sikker på, at du altid udfører arbejdet i den rigtige rækkefølge, så du får mest muligt ud af dit arbejde.

Det kræver naturligvis stadig, at du selv står for at udføre arbejdet, men hvis du ved, at du kun skal brug to dage om måneden på det, bliver det nemmere. Alternativt kan du bruge flere dage på arbejdet, men så vil det tage tilsvarende længere tid.

Kategorier: Hus & have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *