Hvis du er leder i en virksomhed, eller blot står for at skulle finde firmagaven, kan det være en kamp at vælge det rigtige. Herunder får du nogle gode tips til, hvordan du vælger den rigtige firmagave, som med garanti vil bringe glæde.

Der er mange muligheder for at finde en firmagave, og der er god grund til at gøre dig lidt umage, når du skal finde en. Du har lige så mange muligheder, som der er ansatte – og du kan enten vælge den nemme løsning, eller du kan gå lidt grundigere til værks og vælge én gave til hver ansatte.

Uanset, hvilken fremgangsmåde du vælger, når du skal finde firmagave, er der god grund til at bruge lidt tid på det, da det er firmaets måde at fortælle medarbejderne på, at de er værdsat. Herunder følger nogle gode tips til, hvordan du sikrer, at firmagaverne bliver en succes.

Den nemme løsning

Der er mange nemme løsninger, når du skal vælge firmagave. Det bedste, du kan gøre, er at vælge et gavekort på eksempelvis 500-1000 kr., som du giver medarbejderne. Du kan med fordel vælge et sted, hvor de selv kan vælge den butik, de ønsker at få gavekortet udløst til, da det ellers ikke er sikkert, at de kan bruge gavekortet.

Herudover kan du naturligvis også vælge at sammensætte en kurv med forskellige ting, som de kan nyde. Det kan være chokolade, kaffe og vin – eller du kan finde noget andet, som måske passer bedre til de enkelte medarbejdere. Uanset hvad, er det vigtigt, at det bliver pakket ordentligt ind. Du kan få gaveæsker her, så du er sikker på, at firmagaven tager sig godt ud.

En personlig gave

Hvis du vil gå lidt længere, kan du vælge en personlig gave. Der er naturligvis også forskel på, hvorvidt der er tale om en julegave eller bare en gave i anledning af et jubilæum, bryllup eller fødselsdag.

Hvis der er tale om en julegave, skal alle medarbejdere have en, hvorfor det kan være vanskeligt at sammensætte en personlig gave – særligt, hvis nogle medarbejdere ikke skal blive fornærmede over, at de ikke får lige så meget som en anden. Eller at de hellere vil have det, som en anden fik.

Hvis der er tale om et jubilæum eller lignende, kan du dog med fordel investere i en mere personlig gave, da det helt sikkert vil trække kegler. Det kræver naturligvis, at du kender dine ansatte godt, så du får mulighed for at købe noget helt personligt, som helt sikkert vil skabe glæde og taknemmelighed hos medarbejderen.

Kategorier: Mennesket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *