Rom kan tilpasses mange forskellige årstider og afhænger meget af hvilke måltider, der anrettes. Man kan nemlig nemt smage forskel på rom og det er derfor vigtigt, at vide hvilken rom man bør vælge alt afhængigt af årstiden. Derfor kan du her finde inspiration til årets begivenheder og finde ud af hvordan man bruger rom til det fulde potentiale. 

Påske Rom til den perfekte påskefrokost

Påsken nærmer sig og fuglene begynder, at give lyd fra sig. En tid hvor forårs følelserne af glæde og godt humør begynder, at kunne mærkes. Påske rom giver en fornemmelse af det sydlige og søde smag spektrum, dette gør den specielt velegnet til påsketiden. Med en smag af mango og tropiske smagsnuancer, kan en god påske rom nydes af stort set de fleste. Påske frokosten nærmer sig og for, at forbedre smagen af den gode mad, bør man supplementere med den bedste påske rom. Klik her for, at få inspiration til den bedste påske rom. 

 

Påske rom kan drikkes rent for, at opnå den fulde oplevelse af smagsnuancerne eller blandes op i tropiske cocktails som mojito eller pina colada. Hvis man vil lave en mojito, kræver det mint, brunt sukker, isterninger og rom. Denne passer perfekt til følelsen af, at sommeren er på vej og kan klart anbefales til gæsterne ved den årlige påskefrokost.

 

Jamaicansk rom til at sparke sommeren ind

Findes der noget bedre end en varm sommerdag og en god flaske rom. Det vil mange påstå, at der ikke gør. Derfor bør man klart sætte sig ind i hvilken rom der er bedst, at investere i, i stedet for, at købe den billigste flaske i supermarkedet. Der findes nemlig rigtig mange forskellige produkter, når man snakker rom og det kan være svært, at vide hvilken man skal vælge. 

 

Jamaicansk rom passer perfekt til en varm sommerdag og kommer fra de tropiske omgivelser på jamaica. Den jamaicanske rom er et populært valg når det kommer til sommer rom og kan enten drikkes rent eller mixes op i mange forskellige cocktails. Kendetegnet ved den jamaicanske rom er, at gæringsprocessen foregår over en lang periode. Dette giver den en kraftig smag og aroma, som klart kan smages når man vælger en rom af god kvalitet. 

 

Amerikansk rom med en smag af røgede finer

Vinteren nærmer sig og kuløren begynder så småt, at forsvinde ind i vinterens mørke. Dette betyder ikke nødvendigvis, at man bør glemme hyggen. Der findes nemlig rigtig mange måder, at holde humøret oppe om vinteren. En af dem er en god flaske rom med vinter aroma og smagen af røgede finer. Dette gør klart en grå vinterdag lidt mere romantisk. Den amerikanske rom er som ved mange andre amerikanske alkohol, kendetegnet ved sin røgede smag. Dette gør den perfekt til vinterens snelandskaber og kolde dage. Denne type rom varmer kroppen op og skaber en stemning, som andre likører ikke kan. Derfor bør man vælge den helt rigtige flaske rom, når vinteren nærmer sig! 

 

Kategorier: Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *